Strona jest dostępna również pod adresem: www.stowarzyszeniekoliber.cba.pl.

Menu Główne
Kalendarz
Pogoda Kościerzyna
Aktualizacja strony

10.05.2016

Goście Online
Naszą witrynę przegląda teraz 2 gości

Zarząd Stowarzyszenia

Moczadło Magda   - prezes – Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. - tel.607916871
Sławomira Piechowska – wiceprezes - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Adam Hallmann – sekretarz - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Dunajska Ewa  -skarbnik - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.

Członkowie Zarządu:

Hanna Rolbiecka

Danuta Kurszewska

Komisja rewizyjna:

Bernadetta Kulas

Alicja Ternerowska

NIP 591-169-38-32

Regon  221733823

rachunek bankowy w  BGŻ S.A.

05203000451110000002454600

Wróć

World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review
Shoutbox
Latest Message: 1 Rok, 3 months ago
  • Ujasja : Курсы неделю в свободном доступе. Ссылки на яндекс диск и мейл облако. Подборка книг БИЗНЕС Аудио гипноз для похудения. Чак Норрис_Тайная сила внутри нас Методика увеличения груди + 2 размера Скачать. «link» Раздел: \"Курсы Аудио Видео, книги. Видео курсы
  • Ujasja : Выигрыш в онлайн играх Пришествие в онлайн играхНаверно всем интересен избрание заработка в онлайн играх. Брать увеселение помощью любимой онлайн игры и бытие этом ещё доставать хорошие деньги – два в одном! Наверно не безызвестный, а наверняка никто алчность не отказ
  • Krzysiek : Informacje dotyczące składek członkowskich i wpłat darowizn na cele statutowe znajdują się również w zakładce Kontakt
  • Krzysiek : Jak się Wam podoba Nasze Logo Stowarzyszenia???
  • Krzysiek : Witam. Tak jestem w trakcie modernizacji : - D
  • magdalena : hallo, Krzysiu? jesteś tam?
  • magdalena : Witam wszystkie kolibry, ponawiam pytanie. Czy są chętni na rozruszanie kości na świeżym powietrzu? prponuję raz w tygodniu wspólny spacer.Magda Kościerzyna.Pozdrawiam
  • magdalena : Dziekuję za życzenia.
  • magdalena : Witam wszystkich odwiedzających stronę stowarzyszenia.Przed nami wiosna i dobry czas na rozruszanie wszelkich zastałości. Wiadomo, nie jest łatwo i bezboleśnie, ale warto zrobić coś dla siebie. Może są chętni na wspólne poćwiczenie. Zawsze to lepsza mobilizacja. Pozdrawiam i życzę sprawnych poranków.
  • zmyszka : Aby święta Bożego Narodzenia, były rodzinne i spokojne, a Nowy Rok niech będzie dobrym czasem.

Only registered users are allowed to post

Odwiedziny
DzisiajDzisiaj6