Strona jest dostępna również pod adresem: www.stowarzyszeniekoliber.cba.pl.

Menu Główne
Kalendarz
Pogoda Kościerzyna
Aktualizacja strony

28.08.2014

Goście Online
Naszą witrynę przegląda teraz 1 gość

Zarząd Stowarzyszenia:

Moczadło Magda   - prezes - Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. - tel.607916871
Aponowicz Iwona   - wiceprezes -
Zaborowska Elżbieta – sekretarz
Dunajska Ewa  -skarbnik -

Członkowie Zarządu:
Piechowska Sławomira  Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
Myszka Zdzisław -
Hallman Adam  -

Komisja rewizyjna:
Pobłocka Anna -
Sabisz Mirosław

NIP 591-169-38-32
Regon  221733823
rachunek bankowy w  BGŻ S.A.
05203000451110000002454600

Wróć

World's Top Web Hosting providers awarded and reviewed. Find a reliable green hosting service, read greengeeks review
Shoutbox
Latest Message: 1 Rok, 6 months ago
  • Krzysiek : Informacje dotyczące składek członkowskich i wpłat darowizn na cele statutowe znajdują się również w zakładce Kontakt
  • Krzysiek : Jak się Wam podoba Nasze Logo Stowarzyszenia???
  • Krzysiek : Witam. Tak jestem w trakcie modernizacji : - D
  • magdalena : hallo, Krzysiu? jesteś tam?
  • magdalena : Witam wszystkie kolibry, ponawiam pytanie. Czy są chętni na rozruszanie kości na świeżym powietrzu? prponuję raz w tygodniu wspólny spacer.Magda Kościerzyna.Pozdrawiam
  • magdalena : Dziekuję za życzenia.
  • magdalena : Witam wszystkich odwiedzających stronę stowarzyszenia.Przed nami wiosna i dobry czas na rozruszanie wszelkich zastałości. Wiadomo, nie jest łatwo i bezboleśnie, ale warto zrobić coś dla siebie. Może są chętni na wspólne poćwiczenie. Zawsze to lepsza mobilizacja. Pozdrawiam i życzę sprawnych poranków.
  • zmyszka : Aby święta Bożego Narodzenia, były rodzinne i spokojne, a Nowy Rok niech będzie dobrym czasem.
  • zmyszka : Jest fajnie
  • admin : Witamy na shoutboxie!

Only registered users are allowed to post

Odwiedziny
DzisiajDzisiaj1